Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Hösten 2022

Hösten tickar på, men börjar närma sig sitt slut. Snart är den här, vintern… Det ska förstås bli mysigt att få adventspyssla, göra julfint och baka lussebullar och pepparkakshus. Men i övrigt hittar jag inget positivt. Det skulle i så fall vara att världens bästa serie, Yellowstone, börjar sändas igen 13:e november. Till traditionen hör, att vi dricker glögg och äter pepparkaka och lussebulle till varje avsnitt. En tradition så god som någon 😊

Jag testade att baka pizza för ett tag sedan, det blev helt okej.

Har även provat mig på inlagd gurka, men den blev jag inte nöjd med…

Något som jag däremot blev MYCKET nöjd med, är min äppelmos, gjord på svenska äpplen (Ingrid Marie), med lite tillsatt socker och en vaniljstång 😋

Annat vi har pysslat med, är shoppingdag på stan, med tillhörande cafébesök. En superhärlig dag 😍 Vi hittade några fynd, men mest var det bara trevligt. Eftermiddagen bjöd på en mysig höstpromenad tillsammans med de två bästa hundarna i världen ❤️

Sugen på att också få lite fika 😍

På arbetsfronten har det varit rätt så intensivt. Hela förlossningsavdelningen har flyttat. Det beror på att de ska renovera på avdelningen ovanför oss och vi skulle inte kunna vara kvar på grund av oväsendet. När vi ändå utrymmer, så kommer vi också att passa på att renovera hos oss. Planen är att vi ska få komma tillbaka om 6 – 12 månader… 😅

Mitt i allt det här försöks det vilas lite också. Äntligen har vi hittat vår förebild när det gäller att slappna av och njuta.

Livsnjutaren 💕

Avslutar med två skräckbilder… Det är ju ändå halloween. Den ena föreställande min fot, efter att ha promenerat i mina gamla träningsskor. Det är hål genom sulan och all gyttja och väta kommer direkt in. Ja, jag vet. Det är dags att köpa nya. Den andra bilden är ett litet monster som jag hade nöjet att spendera en kväll med 😱😍

Nu är det hög tid att ta sig i kragen och ta ut hundarna på sin morgonpromenad. Kort prommis för den gamla och lång prommis för den unga. Sedan försöka hinna med ett yogapass för den medelålders trötta kvinnan 🙏🏻

Ha en fin dag!!