Vinter och sommar, regn och sol, sorg och glädje. Alla dessa ytterligheter bildar tillsammans det vi kallar LIVET

I min vardag trängs känslor av glädje, oro, ilska, frustration, ångest och kärlek i en salig blandning. Att skriva är ett sätt för mig att få utlopp för alla dessa känslor. Alla har vi bra och dåliga dagar, men så länge de bra dagarna överväger kan vi skatta oss ganska lyckliga. Jag har mycket i mitt liv som ger mig lycka. Min man, som är lyhörd, klok, lojal, generös och fantastisk på massor med anda sätt också, som får ta en del skit de dagar som inte är så fantastiska. Men han finns ändå kvar ❤️ Min dotter, mitt bästa, mitt allt. En stark ung kvinna som är på väg ut i livet på egna ben, men som alltid kommer att finnas mig närmast ❤️ Min hund, som tröstar och värnar om mitt bästa, som ger mig motivation att gå ut fast jag hellre hade stannat inne. Med villkorslös kärlek finns hon vid min sida oavsett dag ❤️

Stanna till och läs om ni vill, det handlar om vardag och fest, tristess och stress, glädje och sorg. Allt som tillsammans bildar LIVET… Välkomna!