Kan knappt förstå vad som hände… Sommaren kom och sedan försvann den lika fort. Jag var inte riktigt beredd på hösten. Som alltid kommer hösten lite smygande. Man tänker att det nog är någon sommardag kvar i alla fall. Tills man sist får ge upp den tanken och falla till föga för höstens grepp om livet. Nu, i slutet av september, är allt hopp över om att det kanske kan bli en liten dag till av fantastisk sommar. Alltihop vore mindre sorgligt, om man visste att vintern skulle hålla sig borta, eller att det här var vintern. Då skulle hösten kunna vara njutfull. Mörkret, de vackra träden, den krispiga luften, de mysiga kvällarna. Men nej, den annalkande vintern lägger sordin på stämningen och hösten är alltjämt en påminnelse om att vintern snart sätter sitt grepp i en… 😔

Men hursomhelst, sommaren då. En Stockholmsresa blev det ju. Underbart att få hänga med sin favoritdotter helt ensam i den vackra staden och få äta gott, dricka gott, surra och skratta ❤️

Vi hade det SÅ härligt och roligt!! Även på resan hem, då vi bilade tillsammans. Många stopp, mycket fika och ett spöregn som nästan skrämde oss (eller skrämde vi upp varandra? 😅).

Väl hemma fick vi avnjuta en hel vecka tillsammans med både dotter och pojkvän. Han anlände samma dag som vi, men via luften, från annat land. Ett frieri hanns med, inte mitt, men deras. Tackar den fantastiske pojkvännen, som hade den goda smaken att fria i Umeå, så vi fick möjlighet att vara delaktiga i firandet. En glädjens dag!! ❤️💕❤️

Så var semestern slut… Åter till jobb efter tre ynka små veckor, som just då kändes alldeles för kort, som ännu känns alldeles för kort. Vi hann dock med några partier couronne och några hunddejter innan.

Sista tiden har varit intensiv på jobbfronten. Många luckor i schemat, vilket betyder att det blir extrapass, nästan hur många som helst. Det leder till lite/ingen återhämtning. Men till veckan har jag tagit flexledigt en dag och får därför tre dagar i rad ledigt. Blir första gången på en dryg månad som jag har mer än en dag ledigt på raken… Man är således inte så pigg alla dagar inför ett jobbpass…

Hundarna och mannen gör sitt bästa för att peppa och höja mysfaktorn när jag väl är hemma

Till och med hösten gör ett tappert försök att få en bättre humör och ge lite energi

Det var det. En dag ledigt nu, sedan åter på jobb hela helgen… Men den som väntar på något gott… På onsdag börjar min tredagars minisemester, då ALL återhämtning ska ske. Ingen press… 🙄

Önskar en fin helg!! 😊