Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Semester 2022

Nästan två veckor in i den tre veckor långa semestern och solen har lyst nästintill varje dag ☀️ Jag började min ledighet precis som värmeböljan slog till, veckan efter midsommar. Midsommarafton var också en fantastisk dag, som bjöd på solsken, bad och god mat ☺️

Loka ”väljer” skuggan

Som traditionen bjuder, så började semestern med räkmacka och rosé. Skulle vilja säga att det är sedan gammalt, men det är en relativt ny företeelse. Förra året var debuten för denna fantastiska macka och traditioner startar väl någonstans, med en liten upprepning 😊

Trött och lite utarbetad bytte jag om till privata kläder, efter mitt sista arbetspass. Möttes av den bästa informationen från telefonens väder-app.

Jag har egentligen inte gjort något alls under min ledighet. Bara gått långa promenader, pysslat på, vilat och haft det rätt så kravlöst. Det är väl så det ska vara också.

Dixon har hittat ett nytt utkiksställe. Det är kattens plats egentligen, men han passar på när hon inte är där.

Imorgon drar jag iväg till Stockholm för att spendera helgen med min dotter. På söndag bilar vi upp till Umeå för att sammanstråla med hennes kille och sedan fira hennes födelsedag på måndag.

Allt gott!! 😊