Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Sommarkavalkad

Ja, nu kan man nästan säga att det är sommar!! ☀️ Fortfarande liiite för kallt, men solen har lyst på oss och har man sällskap av den, då är det sommar.

Min syster har varit på besök, då blir det alltid massor med fotografering. Hon är duktig med kameran och man får alltid mängder med fina kort efter att hon har varit framme. Här är några av dem 😊

Tyvärr är besöken alldeles för korta, en vecka bara springer förbi… Hade SÅ önskat att hon och hennes man skulle flytta tillbaks till Umeå 😍 Att kunna få det spontana umgänget, istället för det intensiva som blir nu. Inget fel på intensivt umgänge, bara att det oftast har ett slut. Nu är hon hemma i Göteborg igen och det lär dröja ett tag innan vi ses igen.

Dixon har blivit en van cyklare. Vi köpte en cargobike i våras, ett av de bättre köpen. Min man får då möjligheten att cykla till jobbet och vi får möjligheten att åka ut på utflykter tillsammans OCH kunna ta ett glas vin om andan skulle falla på.

Ut på tur, aldrig sur 😄

Igår kväll hade vi knytkalas med jobbet. Vi firar alltid kollegor som fyllt jämnt, men under pandemin har det, av naturliga skäl, inte blivit av. Men igår gick firandet av stapeln. Vi träffades ute hos en barnmorska som bor i Solfjärden, ett idylliskt ställe vid Umeälven, med utsikt över vattnet. Det bjöds på massa olika mat, en fantastisk sommartårta, lekar och samkväm.

En trevlig kväll med mycket prat och skratt.

Idag väntar kvällsjobb. Är tyvärr flyttad från förlossningen till BB. Trivs inte lika mycket där, förlossningen är ju ”mitt” ställe. Sedan ledig helg med 50-års kalas. Veckan som kommer är min sista arbetsvecka innan semestern. Har tre förhoppningsvis underbara veckor ledigt. Dessa kommer fyllas av återhämtning, promenader, trädgårdjobb, pyssel, en Stockholmsresa och annat smått och gott.

Trevlig helg!! ☀️☀️☀️