Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Trädgård

Vaknade 04:07, kunde inte somna om… Men då kan man ju passa på att skriva i sin lilla ”dagbok”.

Igår (lite försenat) ställde vi ut våra trädgårdsmöbler och den älskade hammocken 😍 När jag köpte hammocken, var min man lite tveksam till inhandlingen. Han tyckte den var dyr och trodde att den mest bara skulle stå i ett hörn, kostsam och stor. Men han har fått omvärdera. Den är väl använd och vårt absoluta favorittillhåll under varma, soliga sommarkvällar ☀️

Taket är solblekt, men vad gör det. Skapar bara karaktär. Planen är att ställa dit en blomlåda som mannen gjort till mig. Tänker att det vore fint med lite blommande fägring när man avnjuter ett glas rosé en kväll i juli.

På altanen står de gamla möbler vi fick av mina föräldrar, dock med ny färg, som matchar dörrar och fönster på huset. Tomat och ”hemgjord” dahlia får också plats på altanen. Kommer givetvis bli ännu mer blommor så småningom. Men hittills har det varit rätt så kallt, så pelargoner och andra fina blommor har inte fått flytta ut, eller inhandlats.

Avslutar med en skojig bild från skiftbytet igår. När en av kollegorna hade svårt att få på stödstrumpan, då rycker vi ut!! 😂

Lånad bild från instagram

Ja ja, nu börjar klockan närma sig den tid jag borde ha sovit till. Känns skönt att ha en dag ledig imorgon. Önskar strålande sol och en stor dos energi 🙏🏻