Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Lååååång arbetsvecka

Är inne i en riktigt lång arbetsvecka… Inget planerat, det bara blev så. Dels för att det har fattats barnmorskor och dels för att jag valt att jobba extra för att kunna få mer än en ledig dag tillsammans med min syster när hon kommer upp till Umeå. Så i helgen gör jag pass sju och åtta på raken 😅 Det har dessutom varit rätt så kaosigt, med mycket att göra och komplicerade förlossningar. När det blir intensivt på det här sättet, då behöver man något tilltugg inför nedvarvning 😋

Gårdagen kan ha satt sina spår i ansiktet också. Kvällspass innan dagpass, vilket betyder att man startar med minus på sömnkontot, sedan full huggning hela dagen, där ingen av oss hann vare sig sitta ned eller äta något. Sedan lite övertid på det…

I söndags var det ju morsdag. Själv blev jag firad med ett blombud, ett fint rim och chokladhjärtan ❤️ När jag kom hem från jobbet hängde det en bukett på dörren från min absoluta favoritdotter. Den står fortfarande på köksbordet och förgyller dagen 💕

Då jag jobbar kväll idag och dag imorgon, kommer samma fenomen att hända, sömnbristen… Så denna förmiddag får agera substitut till återhämtning. Önskar jag hade samma förmåga att slappa som herr Dixon. Att kura ihop mellan någons ben och ha det SÅ mysigt ☺️

Ska göra mitt yttersta för att det ska bli en verklighet. Ska också be till storken, att han saktar ned barnafödandet något, i alla fall i helgen.

Med önskan om en trevlig helg!! ☀️