Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Blodomlopp och födelsedag

Blodomloppet gick av stapeln den 24:e maj i år. Självklart deltog medarbetare på Kvinnokliniken. Vi hade att välja på 5 km eller 10 km, samt om vi ville springa eller gå. Jag valde promenad på 5 km. Vädret var vänligt mot oss. Solen sken i början av kvällen. Men chocken över hur mycket folk det var!! 5000 anmälda och alla befann sig på Hamngatan. Det var nästan läskigt, som myror blev alla människor 😱 Själva ”loppet” var rätt så trevligt. Gick med med glada kollegor och skvallrade. Efteråt samlades vi i Broparken och mumsade i oss picknicken som ingick. I ärlighetens namn hade jag dock hellre spenderat kvällen hemma i soffan. Det hade varit mer välbehövt.

Dixon poserar med den ärofyllda medaljen 🤩

Nu går vi bakåt i tiden två dagar, för man sparar alltid det bästa till sist. Gamla tant Loka firade sin 12-årsdag den 22:a maj ❤️

Eller firandet blev några dagar senare, men hon fick extra mys på självaste jubileumsdgaen. 12 år, helt otroligt!! Jag har känt henne längre än min man, längre än jag varit barnmorska, längre än allt känns det som. Hon har alltid funnits på något vis. Denna osjälviska individ, som har en emotionell intelligens utan dess like ❤️ Givetvis blev det riktigt firande med tårta. Den avnjöts i hela en sekund 😂

Givetvis fick Dixon också tårta 😊

Det känns som att det har varit, och är, mycket jobb nu. I alla fall reagerar kroppen som att det är för lite återhämtning. Jag har svårt att sova bort tröttheten. Den mesta energin går åt till arbete, sedan vill jag inte göra så mycket mer när jag kommit hem. Trist, då detta är min favoritårstid och jag vanligtvis brukar ha kommit längre i trädgårdsarbetet. Men men, det ska väl hinnas med ändå. I alla fall så hade vi en ”spakväll” i torsdags. Ansiktsmask, godis och TV-tittande.

Ser mest inte klokt ut, men lite mysigt är det ☺️

Snart bär det av till förlossningen för extra tjänstgöring. Brist på personal hela helgen… Jobbade extra i fredags, ska göra det idag och imorgon. Mitt önskemål för dagen, är att det är lagom mycket att göra. Att man kan känna att man gjort ett bra jobb när man åker hem. Men vi får se vad avdelningen bjuder på. En del av charmen att inte veta. Ingen dag är den andra lik.

GLAD MORSDAG till min mamma och alla andra!! ❤️