Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Hunden, människans bästa vän

Våra hundar alltså!! Vilka glädjepiller!! ❤️ Helt olika i personlighet, men bägge med hjärtat på rätta stället. Den gamla tanten Loka, som med all sin empati och vänlighet, är den allra bästa vän en människa kan ha. Hon är trygg, lugn, glad och busig. Men framförallt den snällaste av dem alla. Hon begär inte så mycket i gengäld heller, får hon mat och karameller så leker livet.

Trots att hon snart är uppe i den aktningsvärda åldern 12 år, visar hon fortfarande att hon har barnasinnet kvar. Men saker och ting tar lite längre tid än det gjorde tidigare, med all rätt. Förutom att äta mat, det har hon kapacitet att göra i samma takt som tidigare. Är man glupsk så är man 😋

Sedan har vi illbattingen Dixon, energiknippet. Han utstrålar glädje i allt han gör. Han är snabb på att haka på äventyr. Även han är snäll och han har en stor portion humor. Skämtsamt brukar vi säga att han har ADHD, trots att man inte ska skoja om diagnoser. Men han har lite svårt med koncentrationen ibland. Han vill mer än sin förmåga. Dixon är en livsnjutare. Han älskar att sova länge på morgonen, han vill alltid ligga nära och varmt. Som sin matte så älskar han solen ☀️

Eftersom han är en gårdshund, finns det en del vakt i honom. Rasen är avlad för att tala om för husse och matte att något händer, att någon närmar sig gården. Och det gör han, med den äran.

Även Dixon älskar karameller och mat. Vankas det något smaskigt är han den förste på plats (näst efter Loka då). Dessa gånger gäller det att komma så nära människan och det goda som möjligt 😄

Ja, vad skulle vi göra utan dessa fantastiska varelser… De är bara ren och kär glädje och kärlek, den renaste formen. Tveklöst lojala i alla lägen ❤️ Jag skulle önska att alla fick uppleva känslan av att komma hem, trött och slut, och välkomnas av två hundar som säger; Jippi, så kul att se dig!!! Vi älskar dig!!! Äntligen kom du hem!!!

Sedan krypa ned i soffan och känna värmen och kärleken av dem båda, nära nära ❤️❤️❤️

Avslutar med en lite rolig bild från jobbet. Vi inskolar många nya undersköterskor som ska sommarjobba hos oss. Jag agerade födande kvinna, för att de skulle få lära sig hur vi jobbar vid exempelvis sugklocka eller laktat-provtagning 😂

Nu ledig vilodag, sedan arbete under hela valborgshelgen.