Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Påskledigt?

Långfredag idag. Av vissa kallad årets längsta dag, visst var det så? För min del får det gärna vara en sanning. Då just den här långfredagen är min enda lediga dag. Vore ju fantastiskt om den skulle pågå så länge att det både hinns med alla sysslor (städa, tvätta, laga mat, diska, aktivera hundar, träna, träffa vänner) OCH få återhämtning. Dock är jag rädd att detta bara är en myt… Betvivlar det faktum att denna dag är längre än andra dagar. Men tänker att jag ska gå in med intentionen att hinna allt jag vill 💪🏻

Ett projekt vi håller på med, eller vi… snarare bara min man, men jag hjälper till med utformningen. Det är att bygga en grind i metall som vi ska sätta vid grindpelarna i slutet av gången som leder från bron till gatan.

Jag gjorde en skiss på ungefär hur jag vill att det ska se ut. Mycket proffsigt, om jag får säga det själv 😉

Den kommer att vara tvådelad, så man får, i sitt huvud, tänka delningen i mitten. Men mönstret ska ungefär se ut så här när den är stängd.

En mall på ungefär hur jag vill att mönstret upptill och nertill ska se ut

Vi får se hur det blir. Himla spännande i alla fall!! Och fantastiskt så mycket fina saker han kan göra på sitt jobb min man!! Han har också gjort dekorationer för upphängningen av våra lampor i hallen. Blev jättebra!! 😊

Igår på jobbet blev vi överraskade av två påskkärringar, men tror det var några av våra chefer som hade klätt ut sig 😄 De hade i alla fall med sig en herrans massa godis. Mycket gott!! Är dock tveksam om det kommer att räcka hela påskhelgen… Glupska barnmorskor… 🙈

Nä, nu är det väl bäst att jag börjar rappa på, ifall det skulle vara så att detta inte är den längsta dagen på året. Vill ju ändå hinna med en bråkdel att allt jag borde göra. Sedan blir det jobb hela helgen.

Avslutar med en fin bild och vacker text som rullade upp i mitt facebook-flöde en dag. GLAD PÅSK!! 🐣