Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Livet pågår…

Ja, livet pågår i en ändlös takt. Äta, jobba, sova. Äta, jobba, sova. Äta, jobba, sova. Lite så känns det. Vintern känns just nu också ändlös. Vi är nästan i mitten av april och igår blev vi angripna av vad som förhoppningsvis var vinterns sista skälvande försök till att få oss på dåligt humör. Massor med blöt, tung snö och storm på det. Som tur var kom plusgraderna mot eftermiddagen och kvällen och stormen bedarrade. Men ändå, det var ett mycket trist bakslag. Har inte mycket ork kvar för vinter nu. Hela jag längtar och behöver vår och sommar.

Men om vi hoppar tillbaks till februari, närmare bestämt den 14 februari, alla hjärtans dag. Så gjorde vi faktiskt en liten utflykt in till stan för att fira vår kärlek med en liten middag ❤️

Lilla hunden följer med såklart!! 😍

Det var gott, mysigt och bra på alla sätt och vis. Det roligaste var nog att hundar var välkomna. Det gör livet både enklare och skojigare.

På jobbet är det som vanligt, lite mer att göra kanske, då vårbäbisarna har börjat göra entré. Vissa dagar har varit väldigt hektiska. Då är det extra trevligt när nöjda föräldrar kommer förbi med uppskattning i form av tårta 😋

Jag har också fått en alldeles superfin namnskylt av min man, som pryder skåpet till mitt omklädningsrum 🤩

Passande motiv!! 👍🏻
Trött och slut barnmorska

Jo, trött är jag. Men jag älskar mitt jobb, skulle aldrig byta bort det mot något i världen. Skulle dock gärna byta bort delen som är trött… Försöker hitta sätt att hjälpa återhämtningen på traven. Min dotter kom med förslaget att testa ”30 day yoga challenge”, som hon och hennes kille gör. Klart jag testar det!! Fick med mig två kollegor också. Vi ska fira med en middag på stan när de 30 dagarna nått sitt slut. Fick inte med mig min andra hälft på utmaningen, men frukta icket, jag gör det inte ensam.

Yogar med min bästa vän 💕

Har också försökt hitta återhämtning i solen. Det var dock längesen den syntes till. Men när den var framme, då satt jag där, mitt i dess ljus, värme och själatröstande ☀️

På kvällarna är det djuren som gör allt de kan för att jag ska känna mig älskad (jo, min man också såklart). De samlas och trängs, alla vill vara nära. Det blir kanske inte så jättebekvämt, men oj så mysigt ändå.

Lördag idag, än så länge dalar ingen snö från himlen. Men luften är tung och förvarnar om att det kommer att komma någon form av nederbörd. På agendan står yoga, promenader, ärenden och fix. Men också vila. Så nu ska jag ta tag i dagen för att få så mycket vila som möjligt. Soffa, hundar, katt och någon riktigt bra serie.

Trevlig helg!!