Till Ords

VÀlkommen till mitt mysiga mörker

Meny StÀng

1 Ă„r som barnmorska, semester och sommar!! 😍

Oj oj oj, firade ett Ă„r som barnmorska i början av juni. Kan inte förstĂ„ att det redan gĂ„tt ett Ă„r?!?! Ett Ă„r som bestĂ„tt i att jobba, Ă€ta och sova. Barnmorskeriet Ă€r ett krĂ€vande yrke, bĂ„de fysiskt och mentalt. Att ta rĂ€tt beslut, vĂ€lja rĂ€tt Ă„tgĂ€rder, hinna med, prioritera osv. DĂ€remellan ska man Ă€ven komma ihĂ„g att sjĂ€lv fĂ„ i sig nĂ„got att dricka och Ă€ta. Arbetssituationen har vĂ€l inte heller varit den bĂ€sta, brist pĂ„ barnmorskor gör att vi Ă€r för fĂ„ nĂ€stan varje pass. Att fĂ„ ihop semestern nu i sommar har varit ett stressmoment, dĂ€r massor av luckor funnits (och fortfarande finns) i schemat. Men jag har valt att inte sĂ€lja nĂ„gon semester. Jag kĂ€nde att detta Ă„r behöver jag ALL semester jag kan fĂ„. Har inte haft ”riktig” semester sedan 2015…

Men innan det var dags för ledighet, hann vi fira midsommar pĂ„ förlossningen. Som tur var hann vi Ă€ta tillsammans av det medhavda knytkalaset. Sillar, pajer, potatissallader, cheesecake och massa annat gottigt 😋

Sedan kom den, den enormt efterlĂ€ngtade semestern!! Jag fick dessutom möjligheten att sluta tidigare. SĂ„ glad i hĂ„gen, med solen som strĂ„lade pĂ„ mig, kom jag hem till ett glas rosĂ©, en supergod rĂ€kmacka och en fantastisk man. Nu var det SEMESTER!! 😄

Och vilken semester jag har haft fram till nu!! 💕TvĂ„ veckor in och solen har följt mig var jag Ă€n har gĂ„tt. Dagarna har fyllts av lagom mycket projekt, som staketbygge, stĂ€dning och trĂ€dgĂ„rdsskötsel. Men framförallt slappardagar i hammocken…

… bootcamp och trĂ€ning med liten hund…

… galej och krogbesök…

…och mys inne pĂ„ kylmatta för vissa av oss 😍

Nu Ă„terstĂ„r en Stockholmsresa, samt besök frĂ„n samma stad och med det kommer massa annat roligt. Och jag sĂ€ger dĂ„ det, om de nĂ€sta tvĂ„ veckor semester levererar pĂ„ samma sĂ€tt som de tvĂ„ första, sĂ„ har jag en magisk tid framför mig ❀