Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Längesen

Oj oj oj… Nu är det en evighet sedan jag skrev något här. Väljer att skylla på livet, det som står i vägen för sig självt ibland. Har lämnat en intensiv och bitvis jobbig sommar bakom mig. Hösten blev inte så mycket bättre och nu när vi närmar oss julen, kan jag inte påstå att lugnet har lagt sig. Jobbet slukar den största delen energi. Att vara ny barnmorska är tungt, ingen erfarenhet eller rutin att luta sig tillbaka på. Hjärnan på högvarv hela tiden. Sedan har arbetsbelastningen varit för hög, detta för att vi är för få i personalen. Ett problem som verkar vara svårt att åtgärda. Men jag älskar mitt jobb, önskar bara att även tid för återhämtning skulle finnas och sedan också för att kunna ha ett liv på fritiden. Men det kommer kanske, 2021 är ett annat år.

Konstant munskydd i corona-tider
Förberedning för elektivt snitt

Det största som hänt sedan sist, är att vi har skaffat en ny familjemedlem. En liten Dixon, som nu hunnit bli sex månader. Men den 28 augusti, när vi hämtade honom, var han pytteliten ❤️

Han går från klarhet till klarhet. Visst finns det massor att träna på såklart, men han är bildbar och de gånger han misslyckas, så charmar han livet ur en istället ?

Vi har gått valpkurs med honom och planerar att gå fler kurser till våren. Har dock inte bestämt om det ska bli lydnad eller nosework. Men lutar åt lydnad.

Jul sedan, här pyntades till första advent, precis som vanligt. Julgran och allt åkte fram. I år köpte vi en ny julgran dessutom. En traditionell grön gran. Älskar att pynta och sätta upp ljus och årets första julbak. Underbart!! I år saknade jag min dotter extra mycket. Vi gör alltid pepparkakshus tillsammans. Varje år (senaste tiden) har vi haft tema på husen. I år blev det vilda västern. Till temat hör en historia om vad bygget visar. Oftast ingen som förstår vid första anblicken ?

Nästan klart, bara Jesusbarnet som fattas

Tja, det var en liten liten uppdatering. Kanske kommer fler om man har lite tålamod