Sitter på en säng i ett övernattningsrum i Stockholm och väntar på att ungdomarna ska vakna. Kan inte påstå att jag sovit jättegott, men det ska man kanske inte göra på semesterresor heller. Var så längesen jag var på någon, så har glömt bort hur det är… 😬

Åkte iväg relativt tidigt igår och var framme hos min fantastiska unge på eftermiddagen. SÅ härligt att få krama om henne igen och att få träffa hennes fina kille igen 💕Ett snabbt stopp för uppfräschning i deras lägenhet, (som för övrigt är jättefin och mysig), dumpning av packning i rummet jag skulle bo i. Sedan tog vi tunnelbanan in mot stan. Fick en guidad tur genom Stockholms gator av pojkvännen, som är inbiten stockholmsbo. Eftersom ingen hade ätit lunch, passade vi på att stanna till på en uteservering och där åt vi goda hamburgare och drack en öl 😋

Nu var vi mätta i magen och kunde fortsätta vår tur genom stan. Vi promenerade till Slussen, för att där ta Djurgårdsfärjan 😊

Änderna på Djurgården är nog van att bli matade. Helt orädd kom en andmamma fram till oss och tiggde. Hon fick smaka några valpkulor som jag hittade längst ned i ryggsäcken 😍

För att ta oss tillbaka tog vi spårvagn, första gången för mig. Men det var ju faktiskt typ som att åka buss. Sedan tunnelbana för att komma ”hem”. Kände mig som en riktig lantis nere på tunnelbanestationen. Massor med folk som rusar åt alla håll, lite läskigt faktiskt. Hade inte velat vara ensam där… 😱

Vi hoppade av någon station tidigt och promenerade sista biten. Stannade på ICA och köpte kvällsgotta. Sedan bänkade vi oss i soffan och såg några avsnitt av en ny serie.

Det var min första dag i huvudstaden. Måste säga, att hur fin den är, så slår den inte min unge. Hon är för mig Stockholms huvudattraktion ❤️❤️❤️