Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Kärlek

Nu är det några dagar sedan hon lämnade Umeå, min bästa dotter i hela världen. Två veckor gick otroligt fort… Hade verkligen önskat att jag hade haft möjligheten att vara ledig under hennes vistelse, då mycket av min tid gick åt till att vara på förlossningen, samt att jag kanske inte orkade lika mycket som jag hade gjort om jag varit ledig. Men trots det fick vi kvalitetstid. Både medan hennes underbare pojkvän var här och för oss själva.

Fika hos morföräldrar
Kubb, gamla mot unga ?

Både jag och min dotter älskar bilturer, att bara åka runt på mindre, gärna slingriga vägar och titta på hus, natur och lyssna på bra musik. Så en av kvällarna åkte vi iväg, ganska sent. Det slutade med att vi hamnade vid Brännland och den vackra gamla bron över Umeälven. Vi stannade bilen, klev ut och gick ut på bron. Älven dundrade och det var magiskt. Vi gjorde vårt bästa för att fånga det mäktiga på bild, men återigen bevisades det att magi har svårt att fastna på bild. Det får leva kvar som ett minne ?

Helgen som just varit, en tvådagars-ledighet för mig, var helt fantastisk, både i sol och värme, samt i event. Lördagen, den 8/8 firade jag och min man sex år tillsammans. Han hade förberett räkwraps, bakelser och gott att dricka och vi åkte ut till Klabböle, där vi för sex år sedan, den 8/8, träffades för första gången ❤️

Eftersom han är överraskningarna man när det gäller presenter, hade han denna gång gjort en liten staty. Han hade skrivit ut den med sin 3Dskrivare och sedan målat den. Den föreställer en grekisk/romersk gudinna, som håller en hund. Som en symbol för min kärlek till djur och framförallt hundar ?

När vi kom hem spenderade vi resten av kvällen i hammocken, bara njöt av sol och samtal.

Nu är jag åter tillbaka i verkligheten, har avverkat en natt av fyra. Kommer åter infinna mig på förlossningen på fredagkväll för de återstående tre nätterna, alltså hela helgen. Längtar till måndagmorgon, när jag får vaka av. Men idag en ledig dag. Ska försöka få lite gjort här hemma och sedan bara vila och se serier. Det vill säga, återhämtning ?