Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Så fort det går…

Dagarna bara rullar förbi, i ett alldeles för snabbt tempo. Vet inte om det är för att jag jobbar så mycket, eller för att det är sommar, eller om det beror på något helt annat. Juli månad är snart slut och därmed snart sommaren också… Jag önskar av hela mitt hjärta att vi får några dagar till med sol och värme, så sommarkänslan kommer tillbaka. I flera veckor har det varit kallt, mulet, regn och blåst, det är inte sommar för mig ?

Några ljusglimtar finns dock i kylan och mörkret.

Min dotter har hunnit vara på besök, åka hem och nu är hon tillbaka hos mig igen, denna gång tillsammans med sin pojkvän ?Första visiten varade bara några dagar. Vi firade hennes födelsedag och bara myste ❤️

Planen var att äta på vår favoritpizzeria, men då de tyvärr hade sommarstängt, fick vi tänka om. Det blev rullkebab istället. Den hårt arbetande mannen tog en jätterullkebab och den gjorde verkligen skäl för namnet ?

En annan ljusglimt är mina djur, hunden och katten. Att folk kan välja att vara utan djur, det övergår mitt förstånd. Hunden är ju mitt favoritdjur, om jag skulle bli tvungen att välja mellan hund och katt. Men vår kisse, som med stigande ålder blir mer och mer kelig och gosig, går inte av för hackor. Hon pratar med oss, kommer och myser med oss, gör tokroliga saker och är allmänt en upplyftande individ ?

Hon väljer ibland lite tveksamma sovställen, till exempel smutsiga arbetskläder på golvet ?

Sist men inte minst, den tredje ljusglimten. En picknick en solig dag. Vi tog cyklarna, lite smått och gott i kylbag och drog iväg till Bölesholmarna. Hittade en plats utan andra människor, där solen kom åt oss och där vi hade utsikt över älven. En SÅ mysig kväll!! Hade fått tips av mitt älskade barn att Absolut hade en jättegod alkoläsk med blåbärssmak. Den testade vi och den var väldigt god. Vi skulle också försöka ta en bild för att skicka åt henne, men lyckades inte jättebra med det… ?

Idag är sista dagen på min tvådagars ledighet, imorgon är det upp klockan 5 och veckan kör igång igen. Trots att jag verkligen trivs på jobbet och tycker att det är jätteroligt och utmanande, känner jag att jag skulle behöva lite mer ledighet. Det har varit en intensiv sommar hittills. Högtryck på förlossningen och ett schema där det finns alltför många luckor, det vill säga att det fattas barnmorskor. Men vi kämpar på och håller tummarna att det inför nästa sommar planeras bättre.

Nu ut på promenad!! ??‍♀️