Tre veckors inskolning är nu klar och jag ska jobba på egen hand. Eller det har jag gjort även under inskolningen, men med en kollega utöver schemat, som jag hela tiden kunnat bolla saker med om jag behövt. Kommer fortfarande att behöva bolla saker, men nu blir det att ”störa” mina kollegor istället. Som tur är ställer alla upp och välkomnar frågor och funderingar. De flesta är av åsikten att det är tryggare med någon som faktiskt ställer frågor, än någon som tror att de klarar allt. Bävar dock för kaosiga dagar, när alla har mer än fullt upp… ?

Vädret, som i juni bjöd på riktig sommarvärme och strålande sol, har nu övergått till kyla och regn… Men jag hann baka en riktigt god rabarberpaj medan solen fortfarande lyste ?

En del dagar och kvällar bjuder ännu på lite sol, även om den tryckande värmen är som bortblåst. Jag och vovve tog en tur ut till skogen en kväll och bara lufsade på. Jag gick jättesakta och hon fick lukta på allt hon ville. En härlig kväll ?

Klev upp i ottan idag för att hämta dottern på tågstationen. Men vaknade till ett sms som sade att tåget var försenat… Med varje minut som går blir det ännu mer försenat känns det som. Nu är det uppe i en och en halv timme. Jag håller verkligen tummarna för att det inte blir senare.