Till Ords

VÀlkommen till mitt mysiga mörker

Meny StÀng

Klar!!! đŸ’ȘđŸ»đŸ˜đŸ’ȘđŸ»

I fredags gjorde jag det sista passet som student!! Alla arbeten Ă€r gjorda, inlĂ€mnade och godkĂ€nda. Tentor och examinationer Ă€r avklarade. Jag Ă€r klar!! 😅 Hela helgen gick Ă„t till att fundera och kolla om det var nĂ„got jag hade glömt, att det Ă€ndĂ„ var nĂ„got moment, eller arbete som gömt sig nĂ„gonstans, som jag mĂ„ste göra. Men hur jag Ă€n kollade sĂ„ hittade jag inget, det var bara stressen som talade. Jag har gjort allt. Jag behöver bara vĂ€nta pĂ„ examensdagen nu. Jag Ă€r klar!!

Sista passet som student

Det Àr obeskrivligt skönt och gÄr nÀstan inte att förstÄ, att jag tagit mig hela vÀgen till mitt mÄl. I januari 2015 startade jag min resa mot barnmorska, det har bitvis varit mycket tufft och jag skulle aldrig göra om det. Men jag har ocksÄ jÀttemÄnga fina minnen, lÀrt kÀnna mÀnniskor jag aldrig annars hade trÀffat och fÄtt vÀnner för livet.

Nu, fem och ett halvt Ă„r senare, Ă€r jag en och en halv vecka ifrĂ„n att ta mina första steg som barnmorska, pĂ„ förlossningen dessutom, precis dĂ€r jag vill vara. En av de Ă€ldre barnmorskorna i SkellefteĂ„ frĂ„gade mig var jag skulle jobba nĂ€r jag var klar och jag berĂ€ttade att jag börjar pĂ„ just förlossningen. DĂ„ sade hon; Åh, sĂ„ bra. Du Ă€r verkligen en förlossningsbarnmorska. Det vĂ€rmde och jag hoppas hon har rĂ€tt â˜ș

KÀnns skönt dock att fÄ landa i lite ledighet innan. KÀnner att min kropp har svÄrt att koppla av, den gÄr liksom pÄ högvarv fortfarande och har inte riktigt förstÄtt att det Àr okej att slappna av nu. Men jag hoppas det kommer, sÄ jag hinner fÄ lite ÄterhÀmtning innan allvaret börjar.

Utomhus vÀxer trÀdgÄrden fram. Har sÄtt frÄn och planterat ut blommor. MÄlade insynsskyddet till altanen ocksÄ, det var sÄ risigt. Blev inte helt rÀtt gul fÀrg, men bÀttre Àn det var innan i alla fall.