Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Ett tag sedan…

Spenderar mina dagar framför datorn och filar på D-uppsatsen. Inte min favoritsyssla… Jag älskar att skriva, det är inte det. Men att skriva inom ramen för en vetenskaplig artikel, det är inte ett dugg roligt. Att inte få ha en egen tanke, att backa upp allt med referenser, att skriva på ett visst sätt. Konstnärlig frihet, nä se det går inte för sig ? Nu är det drygt en månad kvar tills den ska vara klar och vi ska ”försvara” den inför examinator och klasskamrater. Huvva!! ?Som tur är, har jag nästan alltid sällskap i mitt skrivande ?

Har dock hunnit med lite andra saker också. För ett tag sedan var jag hos min bästa vän och hjälpte henne att tapetsera en fototapet i sonens rum. Vi hade en mycket trevlig stund och resultatet blev jättebra! ?

Det har varit 5-årskalas för mannens systerson. Vi laddade med present och möttes av en fantastiskt kreativ tårta ?

Det roligaste vi har hittat på under den här tiden var nog när min man överraskade med biljetter till en konsert. Norrlandsoperans symfoniorkester som tolkade stycken från dataspel. Det mesta var fantastiskt bra!! Dagen innan hade jag dessutom klippt av mig massa slitet hår. Så himla skönt att slippa fastna i tovor så fort man drar handen genom håret!! Hittade en frissa som jag gillade dessutom ?

Katten i huset har i alla år varit rätt så osällskaplig, men de senaste åren vill hon allt som oftast göra en sällskap i soffan. Ibland vill hon vara liiiite för nära ?

Men mysigt är det, med både hund och katt. Att jag fick de bästa djuren. Helt otroligt, vilken gåva!! ❤️❤️❤️