Puh!! Så tog termin 2 äntligen slut!! Ett halvår med praktik, skrivarbeten, jakt på förlossningar, glädje, förtvivlan, upprymdhet och en känsla av att inte orka en enda dag till, men att ändå kliva upp och fortsätta. Det har varit jättekul, framförallt på förlossningen, som ju är ”min plats”. De fyra första veckorna där var riktigt tunga, men då fick jag en paus uppe på BB och kunde sedan göra mina sista tre veckor med lite mer energi. Det har varit bra veckor, tunga, men bra. Har jobbat dessa veckor med endast 2 dagar ledigt, vilket innebär noll återhämtning. Men jag har lärt mig hur mycket som helst och kommit en bra bit på vägen mot mitt mål. Lyckades till slut också bli godkänd på CTG-provet!! ??????

Julen flöt förbi som i ett töcken. Jag var ledig den veckan, men hade min dotter och hennes kille hemma, vilket gjorde att det inte riktigt blev den vila jag behövde. Men de gav mig energi också såklart ❤️

Vi hann med ett besök på Molinders med våra vänner. Där man får gå in i ett rum och lösa olika mysterier för att ta sig ut. Superkul verkligen!!

Nu är det alltså bara en termin kvar och den börjar på måndag. För mig betyder det att jag ska skriva D-uppsats… Inte min favoritsyssla här i världen, men jag välkomnar det lugn den för med sig. Att kunna styra över sin egen dag, möjligheten att sitta hemma och jobba. Kunna komma igång med träningen, äta bättre osv. Vilket inte alls har prioriterats i praktikkaoset…

Men först två dagars total vila!! ??