Dagarna går… Vi skickade in vår uppsats, det vi skrivit ”so far”, till vår handledare för drygt en vecka sedan. Ännu har vi inte hört ett enda ord, inte ens en bekräftelse på att mailet är mottaget. Vi har inte jättemycket kvar, det är slutsatsen och resultatdiskussionen, sedan massa pill och att skriva innehållsförteckning och lägga in sidnumrering osv. Men ändå… Nu har vi ändå börjat på resultatdiskussionen så smått och skrivit abstract, trots att vi inte fått återkoppling, så vi håller tummarna att vi inte behöver ändra så mycket. Vilket i så fall skulle betyda att vi har gjort en veckas jobb i onödan ?

Ständig kamrat i skrivandet ?

Det finns dock de i klassen som har det värre. Vi gör ju en litteraturstudie, vilket betyder att vi själva letar upp artiklar och utifrån dem skapar ett resultat. Men andra gör riktiga studier och de väntar på på att få data, så de har inte ens börjat analysera och skriva resultat än. Måste vara superstressande… Jag lider verkligen med dem. Många av dem är oroliga att inte hinna bli klara i tid, då de inte har kunnat arbeta överhuvudtaget i tre veckor nu.

Lördag idag och det snöar ute. Hela veckan har det varit kallt, men soligt. Jag har kunnat ta riktigt långa promenader och solen har verkligen värmt i ansiktet. Underbart!! ☀️Tyvärr orkar min hund inte promenera lika långt som jag längre. En mil per dag är hennes ungefärliga smärtgräns. Det gör att jag får ta egna promenader och jag saknar min kompis SÅ mycket!! Känns naket och märkligt att gå utan en hund, meningslöst på något vis. Vet inte vad jag ska mig till när hon inte finns längre… ? Vill inte vara utan hund, men har ingen som kan ta hand om den på dagarna. Försöker febrilt lösa problemet, men det är inte helt enkelt. Har haft hund sedan 1997 och att vara utan känns otänkbart ?

Schemat idag är tomt. Min man är med sin familj i deras gemensamma stuga, så jag får roa mig alldeles själv. Kanske blir en spa-kväll, med film. Vi får se!!

Önskar en skön lördag i alla fall!! ☺️