Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Slutsamtal

Hade igår slutsamtal, en examinerande utvärdering, tillsammans med handledare och klinisk lärare. Det blev ett telefonsamtal då min examinator finns i Uppsala. I en timme fick jag stå till svars för vad jag gjort, hur jag hade gjort det, vad jag tänkte kring det, varför jag gjort som jag gjort osv. Det finns ett formulär som vi bedöms efter, där ingår hur vi kommunicerar, hur vi utför åtgärder, vilken beredskap vi har, om vi jobbar enligt författningar och förordningar, hur vi följer upp, planerar, organiserar, jobbar etiskt och mycket mycket mer… Dessutom bedöms vi efter antal utförda moment, som jag tidigare skrivit om. Jag tar i om jag säger att det var en plågsam timme, men det var inte långt ifrån ? Examinatorn beslutar utifrån detta formulär och hur jag svarar på frågor hon ställer om jag är godkänd eller inte. I slutet av samtalet fick min handledare frågan hur hon upplevt tiden med mig och vad hon anser om mina förmågor. Hennes svar blev att hon gärna skulle vilja jobba med mig och att hon tyckte att jag låg på samma nivå som någon som skulle inskolas för att jobba. Att om jag idag skulle ta anställning på mottagningen så skulle det flyta på, jag skulle kunna jobba självständigt. Ett gott betyg!! Som gjorde gott att höra och jag blev godkänd ?

Firade såklart med att bjuda på fika!!

Måste också slå ett slag för min man, som är så himla duktig och cyklar till och från jobbet. Jag hade velat klä in hela honom i en enda stor reflexväst, men får nöja mig med en på överdelen och på ryggsäcken.

❤️