Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Afternoon tea

Min kära mor fyller 70 år på tisdag. Men eftersom pappa fortfarande kurerar sig efter sviterna av sin sjukdom, jag har praktik konstant osv, så valde vi att fira nu i helgen istället. I lördags blev det smörgåstårta som mamma gjort hemma hos dem. Vi var alla där förutom dottern, som var hemma sjuk…

Min syster och jag hade förberett lite smått och gott. Mamma fick en engelsk skål som hon varit på jakt efter länge, samt ett tjejhäng i form av afternoon tea på Stora hotellet. Det var vi alltså på igår.

Trevligt och mysigt. Omgivningen är väldigt trivsam, vacker inredning och glastak. Det bjöds på lite olika sorters thé (jag valde dock kaffe) och vi fick ett torn med olika smörgåsar och minibakverk. Dessutom fick vi in en skål med scones och till det färskost och två sylter. Bakverken var det som imponerade mest på oss, dessutom var de så otroligt gulliga!! ☺️

På eftermiddagen skulle jag försöka vila lite, blev dock inte så… Skrev klart arbetet om urininkontinens istället medan min älskade man fixade lite med gamla bilen inför försäljning. Den har gått lite hackigt, men med nya tändstift blev den som ny. Sedan fick han komma in och hjälpa mig med ett wordproblem. Tur han är allsidig!! ?

Gjorde inte många knop under kvällen dock. Blev tv-serier i soffan tills jag kände att jag halvsov, då blev det sängen… ?

Hade sällskap av stackars lilla kragkatten, som i några dagar till får leva i trattvärlden så hennes sår helt och hållet får läka. Som tur är lyckas hon hitta sovställningar som fungerar ?

Ska nu skynda mig ut med vovve, så jag hinner ta en löprunda innan jag måste åka till ”jobbet”. Få se vad denna vecka har att erbjuda ?