Några fina sommardagar har det ändå varit, även om vädret nu är mer höstlikt än sommarvarmt… Men i slutet av förra veckan bjöds det på riktig sommar en liten stund och då är det bara att passa på, för man vet aldrig när det försvinner. Vi bestämde oss för att grilla, det hör ju sommaren till. Sagt och gjort, vi inhandlade två fina köttbitar och färskpotatis. Potatisen gjorde vi i ugnen tillsammans med smör, salt och hemmagjord timjan. Doftade ljuvligt!! Köttet kryddades endast med salt och peppar, men fick efter tillagning ett örtsmör över sig, som sakta fick smälta och tillföra doft och smak.

Jag njöt i hammocken medan potatisen gjorde sig själv i ugnen och köttet tillagades av min man. Sämre kan man ha det. Jag hade gärna ätit i hammocken också, men just mat som intas med kniv och gaffel, är svåräten utan att ha ett bord att ställa tallriken på, så det fick bli i utemöblerna på altanen istället. Helt okej det också ☺️