Nu är det varmt, på riktigt skitvarmt ?Sommaren har slagit till med besked. Det är superhärligt, men om jag ska klaga på någonting så är det värmen inomhus. Den är tyvärr olidlig… Tror inte våra svenska hus är byggda för dessa extremt varma sommardagar. De byggdes för att behålla värmen och hålla kylan ute, vilket medför att det, som sagt, blir olidligt inne. Att sova kan man glömma, man bara snurrar runt och försöker hitta en plätt som kan kyla en lite, när man inte hittar någon, fortsätter man att snurra runt och så pågår det hela natten… Men dagarna, oj så fantastiska de är!!

Häromdagen åkte vi till Tegsborg och köpte med oss kaffe och fikabröd och satte oss på en filt i en park vid älven. Verkligen inget märkvärdigt, den enklaste av utflykter, men så himla mysigt ☺️

Att vara ute och löpa nu när det är så varmt tar på kan jag säga. Det går nästan inte om man inte är uppe med tuppen, innan solen står för högt, då får man lite skugga av skogen runtomkring. Och jag är ju en morgontränare, jag vill ”göra bort” träningen direkt på morgonen, för på kvällen vill jag bara slappa. Så vissa dagar har jag vackert fått svettats… Det blir mycket vattendrickande efteråt.

Jag och min dotter har kommit igång med övningskörningen igen. Vi kör en egen intensivkurs och det går bättre och bättre. Det hon behöver nu är mängdträning och att backa en hel dag ?

Dags att bege sig ut i solen och värmen!! ☀️