Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Äntligen dynor

Som av en slump hittade jag dynor till utemöblerna, det blev dessutom värsta klippet!! De sålde fyra för ett pris, den femte fick jag dock betala fullpris på, men det hela landade ändå på under 500 kronor. Sedan är det väl så, att ska jag vara helt ärlig, så skulle jag kanske allra helst velat ha några andra. Men rådande ekonomi gör att jag tycker att dessa passar alldeles utmärkt!! ?

Är ju klar med mina skolarbeten, så igår hade jag en riktig slappardag och på kvällen umgicks jag med den bästa ungen. Gjorde bort träningen på morgonen, som för övrigt alltid är bästa tiden för träning, sedan pysslade jag på lite här hemma, såg lite serier och försökte bara att slappna av.

Igår var heller inte en vanlig dag, utan ett år sedan jag tog min sjuksköterskeexamen!! ??

Idag är sista dagen innan avfärd… Känns alltid som att det är så mycket man måste hinna göra innan man åker. Packa, städa, vattna blommor, tvätta. Men ska göra mitt yttersta för att också hinna vila och ta det lite lugnt. Dagen får börja med ett besök i skogen tillsammans med vovven. Ingen långpromenad eller powerwalk, bara gå runt, lyssna på fåglarna, ta in alla dofter och se på min älskade hund som springer runt och njuter. Är jag på långpromenad, kan det se ut så här… ?

Halvvägs på min milsslinga

Kvällen blir nog en repris av gårdagen, Animal kingdom på TV och njutande hund i knät ❤️