Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Slutspurten!!

Vi har haft sex grupparbeten som ska vara klara denna vecka, varav två av dem också ska revideras efter att våra klasskamrater har läst och kommenterat dem. Sedan ska vi såklart också kommentera på två arbeten åt andra grupper. Det har varit rörigt att skilja alla arbeten från varandra, vad som gäller vid respektive arbete och vilka man jobbar med i vilket arbete. Men nu har mina grupper nått slutet av detta, bara en av grupperna som har kvar att revidera en powerpoint vi gjort om den gynekologiska undersökningen. Skönt!! Känns dock inte som vi lärt oss någonting… Det har bara varit stress och referenser hit och dit, man har jobbat på flera arbeten samtidigt och det har varit oklara instruktioner. När vi anmärker på detta till kursansvarig, säger hon bara att det är på grund av att det blivit en distansutbildning. Men som jag ser det, ska det inte påverka deras förmåga att skriva instruktioner och lägga upp schema för grupparbeten… ?

På söndag åker jag till Uppsala för sista gången denna termin, vi ska då examineras i alla grupparbeten och ha vår första kliniska examination, spiralinsättning. Så det blir tre tuffa dagar, särskilt med vetskapen att om man det är ett moment man inte blir godkänd på, så får man inte börja termin 2 ?

Jag och min sambo har kört en liten egen variant av sockerdetox nu i ca en och en halv vecka. Vi har dock ett undantag, mörk choklad och vi har hittat en som är supergod!! Vi får inte äta hur mycket som helst, men typ två cm om vi vill ha något litet gott

Har införskaffat en ny ryggsäck. Billiga ryggsäckar i all ära, men de har en förmåga att gå sönder i sömmarna hela tiden. Nu har jag haft säkerhetsnål tillräckligt länge för att försöka hindra saker från att sippra ut genom de hål som min ryggsäck haft. Det funkar sådär… Så jag har köpt en ny, som jag vet kommer att hålla, det är dessutom tre års garanti. En fjällräven kånken, nostalgi på hög nivå. Köpte en illig rosa, för det är trevligt med lite färg, man blir glad av den ?

Idag blir det långpromenad i skogen medan solen skiner, träning av armar, rygg och mage. Sedan myskväll med världens finaste dotter ❤️

Vill avsluta med en jättefin bild som jag snubblade över och budskapet är SÅ sant!!