Det var verkligen evigheter sedan jag skrev sist… ? Det har liksom inte funnits någon tid för det. Sommaren var full med jobb, endast en och en halv veckas semester, sedan har det fortsatt så ? Det har tagit en stund att komma in i den nya rollen som sjuksköterska. Jag började alltså jobba den 4/6 2018 på gynavdelningen på NUS. Trivdes superbra, både med personalgruppen och patienterna. På hösten, närmare bestämt 3/9, öppnade vi dörrarna för en sammanslagning med urologen. Nu tillhör vi alltså kirurgcentrum och har både urolog- och gynpatienter.

Mitt mål under hela resan har ju varit att bli barnmorska och nu är jag äntligen på väg ?

Det har jag väl varit hela tiden, men nu är det verkligen på riktigt!! Läser på distans, med Uppsala som lärosäte. Reste ned igår för att vara här en vecka. Denna vecka är späckad med föreläsningar och hittills verkar upplägget väldigt bra. Komprimerat när man är på plats och luftigare för egna studier. Känns lite läskigt, samtidigt som jag känner att jag är på exakt rätt ställe och på väg mot något superbra!! ? Var dock totalt slut igårkväll efter föreläsningar och bilkörning, plus att jag klev upp 03:30 för att komma iväg tidigt…

Over and out!!