Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Ledighet

Har varit ledig i fyra!! dagar!! Så otroligt välbehövligt och skönt!! ? De första två dagarna sov jag konstant kändes det som, som att kroppen bara behövde reboota sig själv. Sedan kom solen och fast tröttheten fortfarande fanns där som en skugga, smög sig ändå energin fram i takt med att solen lös. Nu är det jobb igen, jobbade kväll igår och ska göra det ikväll också. Mycket patienter, varav några är rätt så dåliga… Det betyder mycket pyssel, kontroller, undersökningar osv, vilket gör att de slukar ens tid. Som tur var insåg cheferna att det inte var hållbart att vara ensam som sjuksköterska och satte in en extra till kvällen. Puh säger jag bara, otroligt tacksam för det, vet inte om jag klarat kvällen ensam, trots duktiga undersköterskor.

Men mina lediga dagar, jag och min älskade vovve drog ut till vår absoluta favoritskog ? Kanske bara min favorit, vovven är glad var vi än är. Det är något speciellt med den här skogen, massor med harar, fåglar och annat vilt. Den känns väldigt levande och det finns stigar och vägar hur mycket som helst. Skogen öppnar upp sig och låter solens strålar lysa, för att sedan täta ihop sig som en skyddande tunnel. Riktigt mysigt!! ☺️

Hinner kanske ut en sväng idag också innan kvällspasset börjar. Ska dock in och ta foto till nya jobbkortet. Det kort som gör att vi kommer in i journalsystemet, samt att det används som nyckelkort också. Så måste öva på min ”look” ?

Man måste ju stå ut med bilden i x antal år…

Nu måste jag skynda mig ut i solen innan tiden rinner bort för mig ☀️☀️☀️