Usch och fy!! Har legat däckad sedan i måndags med någon form av magsjuka. Verkligen inget jag rekommenderar. Det som är extra trist är att jag tappar tid på min praktik och det är tid som jag är tvungen att ta igen. Så hela påskhelgen kommer jag att jobba på förlossningen och nästkommande helg blir det att ta igen förlorad tid. Så ledighet, bye bye…

Idag känner jag mig bättre, men är fortfarande helt slut. Efter en promenad med hunden är jag ute för räkning. Så det var rätt skönt att vara hemma idag. Som tur är har jag både sällskap och sysselsättning.

I övrigt känns det trist att våren lyser med sin frånvaro… Det har varit kallt och snöat om vartannat. Det känns inte som att det snart är första april. Men men, det kommer väl får vi hoppas!!

Denna bild är tagen för några dagar sedan när jag var ute med hunden. Inte så upplyftande… Men har man inte vår inne är det tur att man har en mor som ger en vår inne i alla fall ?