Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Helg med värdeordet VILA

Puh… Är helt färdig, slut som artist, som en våt fläck, som en disktrasa och så vidare. Nä, så illa är det kanske inte, men jag är trött. Praktiken har inte varit särskilt intensiv, men det är ändå ny information till hjärnan, samt att det har blivit rätt så långa dagar. Sedan gruvar jag mig för NKSE:n, det nationella prov vi ska göra i april, som grundar sig på allt vi lärt oss dessa tre år. Provet är uppdelat i tre delar, kliniskt, teoretiskt och läkemedelsberäkning. Drömmer mardrömmar om att jag inte klarar det, så sover inte så bra, vilket bidrar till tröttheten. Skulle ju kännas fruktansvärt att inte klara detta och således inte kunna börja jobba som sjuksköterska i sommar… Huh!! Hemska tanke!! ? Så måendet har väl inte varit på topp de här veckorna… Just därför försöker jag äta bättre på vardagarna (på helgen får man fuska), jag försöker få in så mycket träning som möjligt, allt för att kroppen ska må bättre och känna sig stark. Där jag brister är i kategorin återhämtning, sover som sagt dåligt och har lite svårt att låta bli alla måsten, som egentligen inte är måsten alla gånger. Städa, tvätta, diska kan man faktiskt spara till en annan dag. Som tur är har jag en fantastisk man som stöttar allt han kan, han tar över mina måsten, stryker mina ben på kvällen, säger peppande fina ord och ger mig space när jag behöver det. Tänk att jag fick en sådan fin man! ❤️ Han har dock en brist, han kan inte bädda sängen, men det kan jag leva med ?

På träningen igår morse, inte så pigg…

Nu låter det säkert värre än vad det är, allt kommer ju att bli bra vad det lider. Bara lite extra tungt just nu, men inget jag inte klarar av ??

Men det känns skönt med helg, ska som sagt göra allt jag kan för att skapa förutsättning för återhämtning. Från klockan 13 idag är det vila på schemat, läsa bok, se en bra serie, somna. Vadsomhelst som varken kräver tankeverksamhet eller kroppsaktivitet. Bra plan om ni frågar mig ?