Sista dagen på hälsocentralen. Min handledare är ledig idag så det blev avslutningsfika igår. Bakade chiabatta och en hallon och marängpaj, tog också med bullar från frysen. Det blev uppskattat. Tur sjukvårdspersonal oftast inte är kräsna eller bortskämda 😉 Vi hade slutsamtal också, jag och min handledare, det gick jättebra. Fick fint beröm, men det som var roligast att höra var när hon sade hur hon brukar tänka om studenter; ”om jag skulle bli sjuk, skulle jag då känna mig trygg med och skulle jag vilja att denna sjuksköterska tar hand om mig? Och med dig känns det jättebra! Jag skulle gärna vilja ha dig som min sjuksköterska.” Fint ändå!

Hade vilodag från träningen igår då jag har upplevt att vänstra benet krånglat lite. Men nu ska jag iväg och känna efter lite försiktigt, eventuellt blir det bara löpning, men känns allt bra i benet kör jag lite styrka också. Så, bara att bita ihop, ut med hunden, iväg till gymet, sedan är dagen igång!!