Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Praktik!!

Äntligen är det praktik!! Är på kardiologen nu och det är både likt och olikt de andra ställena jag varit på. Det som är både roligt och lite otäckt, är att vi nu förväntas vara lika driftig och duktig som en klar sjuksköterska. Jag tycker dock att det är på gränsen till ett orimligt krav, då en färdig sköterska har MINST två veckors inskolning, medan vi får fullt ansvar redan andra dagen. Men det är kul ändå att få prova sina vingar.

Första dagen, på med snäll-ansiktet

Vi har fått tillbaka omdömet om uppsatsen nu. Vi fick VG!!!!! Känns SÅ skönt!! Några ändringar måste vi dock göra. Bilagor i alfabetisk ordning till exempel, men inga stora grejer. Blir till att fira ordentligt när allt är klart.

Mörk bild, men fick en tjusig flaska bubbel av min skrivarkompanjon som vi kan skåla i när uppsatsen är arkiverad.

Har ju hunnit fylla år också. Måste visa de fina tavlorna min sambo gjort till mig. Han är ett geni när det kommer till fotoredigering. Den ena är katten, som lyser upp vår tillvaro med sitt gos och sina galna upptåg.

Den andra tavlan är hunden, den symboliserar hennes vänliga själ. Hon vill vara kompis med alla och när fåglarna sitter för högt, får hon vara lite innovativ.

Underbara presenter!!