Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Termin 6

ÄNTLIGEN!!! Termin 5 är till slut avklarad!! Det har med råge varit den jobbigaste fasen i skolan. Ingen praktik, bara tunga teoretiska kurser. Dessutom uppsatsskrivning halva terminen. Vi hade opponering i torsdags, det gick jättebra trots att jag var rätt så nervös. Man vet ju inte vad de andra ska ”ställa en mot väggen” om… Men vi blev godkända, så nu återstår bara att vänta till den 25:e januari, när betygskommitén haft sammanträde och vi får den slutgiltiga bedömningen av vårt arbete. Men oavsett hur det går anser jag att den här terminen är över och jag blickar framåt mot våren och all praktik som den bjuder på. Jag och min skrivarkompis firade varandra med presenter när vi var klara. Jag hade stickat ett par sockar till henne, med broderier på och jag fick en flaska bubbel som förhoppningsvis kan poppas den 25:e

Januari är en låååååång månad, längtar till mars och april, när man kan börja se att det faktiskt kommer att bli sommar igen. Fast redan nu tycker jag mig kunna skönja att det blir ljusare och ljusare. Det finns fler än jag som inte uppskattar vinterns kyla och snö. Det är katten, hon går ut, gör sin grej, sedan vill hon komma in. Råkar matte vara i källaren då får man göra sitt bästa för att hon ska märka att man vill komma in.

Gulligt!!

Imorgon startar alltså termin 6. Jag börjar med en vecka i skolan, sedan kommer jag att vara på kardiologen i tre veckor. Så idag ska jag försöka läsa på lite om hjärtat och dess brister, alltid skönt att vara lite förberedd!!