Det blir ju lite märkligt nu när jag går i skola, fast vi är ute på praktik, så egentligen jobbar jag. Dessutom är det alltid trevligt med en extra slant då csn inte ger någon direkt ekonomisk trygghet. Så i veckan har jag jobbat och jobbat. Som tur är tycker jag att det är roligt och det jag gör på kardiologen skiljer sig ganska mycket från det jag gör på förlossningen, så det blir inte tradigt. Men visst hade jag kanske hellre behövt vila och återhämta mig… Kände det igår när jag var ledig att kroppen var helt slut. Hade ingen energi, men efter att ha städat lite här hemma, lade jag mig i soffan och slötittade på serier. Då kändes det bättre. Min man är ett fantastiskt stöd när det blir mycket, han har lagat mat och pysslat på här hemma när jag har jobbat kväll, han ger mig tid och rum när jag behöver vila och i fredags när jag blev inringd till förlossningen och inte hann förbereda någon matlåda, åkte han och köpte hamburgare till alla vi som jobbade. Jag talade om för honom hur mycket jag uppskattade att han gjorde det och fick svaret att han visste att om det varit ombytta roller hade jag inte tvekat att göra det för honom. Och det stämmer, jag hade också 18:30 en fredagkväll, tagit på mig kläder, åkt till MAX och handlat hamburgare till sex personer.

Idag blir också något av en vilodag. Tänkte baka bullar nu på morgonen, sedan skriva lite på uppgiften vi ha till den här praktiken. Resten av dagen kommer nog att spenderas i soffan. Blir förstås några promenader med hunden, men det är också återhämtning på något vis. Ikväll är det myskväll med dottern. Eftersom hon har flyttat hemifrån så ses vi inte lika ofta, men söndagarna är heliga, då är det mor- och dottermys. ALLTID!!