Lilla Lokan har opererat bort en ful nybildning som satt mellan två av hennes tår på ena framtassen. Lite trist ställe eftersom det är både mycket rörelse och belastning på tassen. Det var i torsdags hon tog bort den och efter jag hämtade henne låg vi bara och mös. Hon var trött och lite förvirrad och ville vara nära nära.

Igår, fredag alltså, jobbade jag. Lite läskigt att lämna henne ensam, men såret såg fint ut när jag lade om bandaget, så det kändes ändå rätt så lugnt. Men tratten fick vara på, törs inte ha henne utan den när man inte har uppsikt… Även om hon inte visar tillstymmelse till att vilja bita och slita i bandaget så vet man ju aldrig. Tratt är inte så kul om ni frågar Loka…

Arbetspasset gick bra igår, väldigt lugnt, bara en förlossning. Hoppas på lite mer fart ikväll när jag jobbar. Synd bara att det nästan alltid är antingen eller. Endera är det helt dött, eller så får man stressa ihjäl sig. Men ska jag vara ärlig, så är det nästan så att jag föredrar det senare. Konstigt, men så är jag.

När jag skulle åka hem vid 21:30 fick jag se något så vackert. Bilen bredvid min hade dekorerats av vintern. Det var det finaste mönster jag någonsin sett vintern göra. Helt otroligt vad naturen kan skapa.

Syns kanske lite dåligt på bilden, men hela biltaket var fyllt av ett mönster som påminde om lör och blommor.

Nu ska jag försöka hinna köpa julklappar (i sista minuten), städa och laga mat. Puh!!