Så har dagen kommit… Min dator har gjort sitt… Jag har egentligen aldrig riktigt tyckt om den, vet inte varför jag köpte just den här modellen. Den är stor, ful och otymplig. Jag tycker inte om tangentbordet, det ryms ingenting på den och den är superseg. Nu för tiden är den dessutom värre än vanligt, säkert just för att det inte finns något utrymme på den. Batteriet är helt slut, så fort man drar ur laddningssladden, stängs datorn av. Som tur är har jag min Ipad, älskar den!! Den är SÅ smidig att ha med på skolan och den har tagit mig igenom nästan två och ett halvt års studier. Men nu har den nått sin slutstation, uppsatsskrivandet blev för avancerat för den. Jag älskar den fortfarande, det är ju inte dens fel att den inte är kompatibel med alla program som vi behöver använda till referensskrivning osv. Men därav måste jag köpa en ny dator, dels för att min laptop är bedrövlig och dels för att den, som sagt, stängs av så fort sladden är ur. En förutsättning för att ha dator till skolarbete är just att den har batteritid, då vi jobbar med dator hela tiden och det inte alltid finns tillgång till ström.

Så nu är det dags, när mitt datasnille till pojkvän kommer hem från jobbet, drar vi iväg till något bra ställe som säljer billiga datorer och hoppas att jag hittar någonting som både passar mina syften och min plånbok. Håll tummarna!!