Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Nytt

Ibland vill man ju bara förändra någonting, endera i hemmet med inredning, målning eller tapetsering. Alternativt lite mer drastiskt, slå ut en vägg eller två ? Förutom det skulle jag vilja förändra något med mig själv, kanske nya kläder eller ny frisyr. Är jättesugen på att klippa en lite längre lugg, som går att föra in i resten av håret när man är less på att ha den i ögonen. Ungefär så här

Tyvärr vet jag av erfarenhet att när det gäller hemmet, kan en liten förändring, trots sin litenhet, bli både dyr och omfattande. Och impulsförändringar har en förmåga att inte alltid bli helt bra, på grund av att de är just impulsstyrda och inte så genomtänkta. Att ändra sin frisyr är inte heller tvärenkelt när man har långt hår, det går liksom inte att ändra på så mycket, förutom färg och att klippa lugg. Nu har ju jag lite vågigt/lockigt hår, vilket inte alltid är helt optimalt för en lugg. Så vi får se om jag försöker rida ut den här stormen. Förändringens tid brukar avta efter ett tag ?

Nu är det dags för uppsatsskrivning i skolan. Känns skönt att själv få bestämma hur arbetet ska läggas upp. Även om jag inte uppskattar själva konceptet vetenskaplig artikel, är det ändå en behaglig tanke att vi slipper en tentamen. Vi skriver två och två och jag har turen att skriva ihop med en tjej som har liknande åsikter som jag har och vi har likadant tänk kring hur vi ska lägga upp arbetet.

Idag har jag varit riktigt duktig hittills, hann fara och träna innan skolan, blev bara en halvtimme, men ändå ?? Hann springa 3km och träna biceps och lår. Ibland får man vara nöjd med det lilla ? Nu sitter jag alltså i aulan på vårdvetarhuset och planen är att jag ska lära mig allt om att skriva den perfekta uppsatsen ?