Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

En dag på vattnet ☀️

Ledig dag igår och solen gjorde oss den äran att lysa med allsin kraft ☀️ Jag började dagen med att powerwalka en mil, sedan blev jag övertalad av min sambo att vi skulle hyra en båt och ge oss ut på sjön. Jag är inte överförtjust i vatten, men vet att han är det och det var ju en fin dag. Så varför inte?

Och vilken tur att vi gjorde det!! Det var så härligt att ro runt på sjön, vi såg små fiskar, fågelmammor med sina bäbisar och bara njöt av att båten guppade runt i solen.

Vi stannade till och med på världens minsta strand och hoppade i vattnet och simmade runt lite, trots att vi inte hade haft en tanke på att ta med oss handdukar ? Vi fick soltorka helt enkelt och jag kan berätta att jag har aldrig frusit så mycket… Vinden hade börjat ta i och när man inte var i lä var det väldigt kallt att vara blöt.

Efter badet rodde vi tillbaka till utgångspunkten och där köpte vi varmt kaffe och en glass ?

Vi hann ganska precis komma hem, så började det regna och åska. Snacka om att ”vi hade i alla fall tur med vädret”!! ?

När vi åkte och handlade sedan, visade sig himlen från en av sina bättre sidor, med en dubbel regnbåge.

Svårt att fånga på bild, men väldigt vackert i verkligheten.

Kvällen avslutades med film, en gammal klassiker, Åter till Cold mountain ☺️