Igår hade jag en av de tråkigaste dagarna på jobbet. Först och främst började jag tidigare, då en av mina kollegor skulle på sin dotters konfirmation och självklart ställer man upp. Det kan ju vara jag som behöver sluta tidigare en annan gång. Sedan var det strålande sol utomhus, en fantastiskt varm och härlig dag och att få sitta i en solstol och lyssna på podd, det var ungefär vad min mage och kropp ville göra. Sedan är jag sådan, att är jag på jobbet, då vill jag jobba. Det behöver inte vara hysteriskt mycket, men jag vill gärna att det är lite action i alla fall. I början av passet hade vi lite pyssel att göra, men sedan… ingenting. Och till sist har man fyllt på överallt, torkat alla skåp och väggar. Då går tiden SÅ långsamt. Den kröp fram och ville aldrig bli 21:30. Som tur är har jag jättetrevliga kollegor, så vi satt och surrade en hel del, men i ärlighetens namn hade jag ändå hellre varit hemma ☺️