Hittills har min ”semester” inte direkt levererat… Igår lyste solen i och för sig, men samtidigt så blåste det så kallt att det ändå inte gick att sitta ute. Nu är det väl inte så att allt står och faller på vädret, men lite trist blir det allt när man inte kan vara ute. Idag är det regnigt, grått och kallt, så jag måste komma på någon inomhusaktivitet, rensa någon garderob, eller så… Önskar att jag haft massor med pengar, då skulle jag kunna fixa jättemycket här hemma, lägga om golv, tapetsera, måla, möblera med nya möbler osv. Tur man kan drömma i alla fall! Har i alla fall tänkt prova baka en filmjölkslimpa, som jag sedan tänkte skära i tunna skivor och rosta i ugnen. Tanken är att det ska bli som knäckebröd. Planen är att göra dem glutenfria då jag inbillar mig att min mage inte tycker att gluten är något vidare. Vi får se om det lyckas…