Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Sjuksköterskans dag

Det har varit sjuksköterskans dag. Den 12:e maj firade vi med pompa och ståt ?

Jag gjorde egentligen min sista dag på praktiken torsdagen innan, men ville såklart vara med och fira. Så jag klev upp tidigt, skyndade mig att få igång en bulldeg och medan den jäste gjorde jag allt för att lyckas färdigställa de arbeten vi skulle göra under praktiken, två referensanknutna arbeten. Blä för det… ? Att ”jobba” är nog energikrävande i sig, utan att man har något annat hängande över sig. Jag är inte särskilt nöjd över min insats i det jag skickade in till skolan, men med den energinivå och engagemang jag hade, så var det det bästa jag kunde åstadkomma. Hursomhelst, bullarna blev klara och jag tog med mig en stor påse till äldrecentret. Och vilket fika det blev!! ?

Alla hade tagit med sig någonting, det fanns kakor, tårtor, bullar, sockerkaka med glasyr och godis! Hade en jättetrevlig stund med de underbara sjuksköterskor som jobbar där. Kommer verkligen att sakna dem nu när det åter blir skola… Eller skola och skola, vi har endast ett schemalagt tillfälle kvar, i övrigt är det bara tentaplugg som gäller, i tre veckor. Sedan är det SOMMARLOV!!! ☀️ Eftersom jag ska jobba hela sommaren har jag gjort en deal med mig själv. Jag är rätt sliten efter de här åtta veckorna av praktik och skrivarbete, har sovit ganska dåligt och magen har spökat litegrann. Så jag ska faktiskt unna mig några dagars ”semester” innan jag sätter igång med pluggandet, tycker på något vis att jag har gjort mig förtjänt av det ? Och eftersom jag har semester så får jag måla naglarna.