Vår kyl och den tillhörande minifrysen (vi har en stor frys i källaren) har i månader varit som ett slukhål, det ställs in något som sedan bara försvinner ? Veckor senare har vi hittat rester som inte längre ser supersmaskiga ut… När man har handlat får man kasta in grejerna i kylen och sedan stänga jättefort och hoppas att allt står kvar ? Ja, ungefär så illa har det varit. Men inte längre, igår tog vi oss an projektet ”städa ur kyl och frys”, med lysande resultat!!

Skinande rent och till och med plats över, ifall vi skulle behöva ställa in något mer. Och tur var väl det, då jag lagade lasagne till middag ? Härligt härligt!!

Tyvärr blev det inget filmjölksbröd, jag ska försöka mig på det idag istället och se om jag lyckas få till det. Det är ju så mycket man ska hinna med när man är ledig. Igår var jag och tränade och hade planer på att göra det idag med, då de har pass mitt på dagen. Vi får se hur träningsvärken känns efter morgonpromenaden. Vi var också ute i skogen igår med vovven, hon fick rusa av sig lite och vi gjorde några sökrutor så hon fick använda nosen ? Mycket uppskattat! Kissekatt fick dock stanna hemma

Nä, bästa att ta tag i dagen, så jag hinner med allt!!