Idag har jag varit ledig ? Det var inte tänkt så från början, men nu blev det så att jag ska ”jobba” på lördag och därav fick jag en ledig dag mitt på en blank vardag. Det jag har ägnat mig åt är bara psykiskt och fysiskt välmående. Promenad med hunden på morgonen, sedan en stund i soffan med boken Bruce Springsteen har skrivit. Härligt!! ☺️ 11:30 hade jag bokat in mig på ett träningspass, bodypump på 24/7. För att få ut det mesta av träningen tänkte jag att det vore smart och effektivt att cykla till och från. Det blir ungefär 1,2-1,4 mil sammanlagt. Sagt och gjort…

SHAPE UP! ??

Ben och mage fick sig en omgång. Puh!!! Armar, rygg och bröst klarade sig lindrigt undan då jag tog för lätta vikter. Bättre lycka nästa gång.

För att få slappa lite efter träningen såg jag ett avsnitt The good wife, skön avkoppling ?

Nu sitter jag i bilen och väntar på dottern som är på arbetsintervju. Vi håller alla tummar!! Bara handling och middagslagning kvar, sedan bänkar vi oss i soffan och ser nya avsnittet av Prison break, det är SÅ spännande!!!

Trevlig torsdag!! ?