Tidigt i morse gav jag mig iväg (i bilen ?) till min praktikplats.

Trött å sammanbiten ?

Vi var egentligen inte schemalagda på helgen, men i samråd med min handledare bestämde vi att jag skulle byta en vardag mot en lördag. Sjuksköterskejobbet ser lite annorlunda ut på helgen. I stället för att ansvara över 24 boenden (som det ser ut på ”mitt” äldreboende), har de ca 100!! boenden. Givetvis är det inga planerade åtgärder, behandlingar eller omläggningar, men med 100 människor kan mycket hända ändå. Dagen gick relativt fort, vi hade att göra hela tiden. Dessutom fick jag sluta lite tidigare ? Jag kanske såg så trött ut som jag kände mig ?

Nu är i alla fall arbetsdagen slut och jag har tre dagars ledighet framför mig. Börjar med en tjejkväll med min dotter och Jack Bauer, vi ser alla säsonger från början. Så himla bra!! Härlig start på ledighet och en härlig lördag ☺️