Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Jaha, bilder kommer, som utlovat. Tyvärr lyckades vi bara byta länkarm på den ena sidan… Oljetråget var i vägen på högra sidan och det kändes som för mycket jobb att starta med det också. Dessutom måste man då byta packningen och någon sådan hade vi ju inte. Så, one down, one to go.

Skruvarna satt som bara den, tur en av oss är ordentligt stark. Att sedan få ut de gamla bussningarna var ingen lek. Usch och fy säger jag bara…

Att få in de nya var inte heller särskilt tvärenkelt. Här är den egna konstruktionen av en press som faktiskt funkade utmärkt.

Det färdiga resultatet blev hur bra som helst! Trist bara att vi inte fick gjort andra sidan när vi hade ångan uppe. Vi visste ju nu exakt hur vi skulle göra. Ja ja, det är en dag imorgon också. Nu är vi hemma och ska äta strax. Har potatis på spisen, ska göra gratinerat mos med en crème fraiche-ost röra i och till det ryggbiff och fetaoströra. Mums ? Kan lägga upp recept på potatisgrejerna sedan och fetaoströran.