Jaha, så var den då här… Dagen då bilen ska lagas. Det skulle egentligen ha fixats redan förra lördagen, men livet kom emellan så det blir idag istället. Vid hjulet i bilen finns det något som heter länkarm, varje länkarm har två bussningar, en främre och en bakre. Alla dessa ska bytas. Givetvis är det inte så lätt som det låter, bussningarna måste tydligen pressas ut med specialverktyg. Som skapat för att man inte ska kunna meka själv ? Men som tur är har jag en man som trots förkylning vill hjälpa mig, han är dessutom lite av en Mac Gyver, så han tänkte försöka tillverka just ett sådant verktyg ? Givetvis tänker jag också jobba och skruva, jag är inte en tjej som inte törs få fingrarna smutsiga ? Har inget emot att ta i och jobba.

Så önska oss lycka till!! Uppdaterar med bilder lite senare ?