Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Memorylane

Det är mycket nu, jobb, skola, vardag, träning, laga bil, förbereda inför praktiken… Ibland känns det övermäktigt och man blir nästan handlingsförlamad. Men nu har jag skolan under kontroll, vardagen får jag hjälp med, har inte bokat upp mig på mer jobb, bilen lagas på lördag, träningen är ett andningshål. Så nu börjar det kännas rätt okej, bara lite ”jetlag” som ligger kvar. Som avslappning är det ganska trevligt att titta igenom gamla bilder. Att titta på det som har varit är både roligt och stärkande. En bit framåt har man ju ändå kommit, vilket på något sätt bevisar att jag troligtvis kommer att fortsätta i den riktningen. Detta trots att livet ibland kastar en bakåt en smula. Tänkte bjuda på några av de bilder jag kikade på ?

Loka ganska precis hemkommen från uppfödaren.

Busan som maskliknande ungdom

Glad kväll på krog tillsammans med bästa syster yster

Okänt ursprung ?

Ikväll är det träning igen, målet är att komma iväg tre gånger i veckan, men jag är nöjd om det blir två i alla fall. Ska bara klara av skoldagen först och tillsammans med mina klasskamrater ska väl det gå idag också ?

Med önskan om en okej onsdag…