Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Go’fika

Mina kollegor var på klinikfest i fredags, de verkade ha haft jättekul, en maskeradfest där alla hade tagit ut svängarna ordentligt ? På fest äter man godis, snacks och goda efterrätter. På fest blir det oftast lite över. Har man snälla jobbarkompisar på fest, blir man bjuden dagen efter ? En jättegod chokladbakelse hanns med lite snabbt istället för middag. Mousse är trots allt mer lättuggat än lasagne, innehåller också mer snabb energi och kan intas tillsammans med kaffe. En kick med andra ord! Slutet av dagen var tung, det ländes i både huvud och kropp att jag hade varit igång länge, med för lite sömn. Men det gick och känslan av att sjunka ned i soffan med hunden när man kommer hem, obeskrivlig ? Nu, på’t igen!!

Konditori Finas chokladbakelse ?