Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Sista dagen!!!!!

Är äntligen framme vid sista dagen i Skellefteå. Även fast jag har trivts med ”jobbet” och alla fantastiska barnmorskor, så har hemlängtan varit för stor, pressen för hög, sömnen och maten för dålig, passen för långa och energin för låg. Så att äntligen vara framme vid sista passet och veta att jag efter det får åka hem, är en ofattbart underbar känsla ☺️

Har hunnit med en examinering under tiden jag varit här. Den skulle egentligen ha varit klinisk, men i och med den härjande coronan fick vi istället träffas via nätet. Blev godkänd på den och dagen efter fick vi tillbaka tentamensresultatet, godkänd även där. Klarade också CTG kunskapsprov. Skönt att ha betat av några måsten!! ????

Som sagt, det har varit tungt. Det här är bland det värsta jag varit med om och att inte ha kunnat vara hemma heller. Det ger ju annars en viss trygghet och gör att man kan slappna av lite bättre.

Trött och heeeelt slut…
Inte så upphetsande middag

Längtar SÅ mycket efter alla där hemma nu. Och snart får jag se dem igen!!! ❤️

Fick precis en bild skickad till mig. Hitta katten ?

På en smal gren i syrenen ?

Nu en promenad, sedan kämpa in i MÅL!!!! ????????????????????????????????